Soulmate, PelleP, Holebrook Sweden, Rosenvinge, Magnus, Primadonna, Martha de Chateau, Luin living

Ostoskori

Belladonnan Finqu-verkkokauppa on auki! Tervetuloa!

Belladonnan Finqu-verkkokauppa on auki! Tervetuloa!

Muotiliike Belladonnan Finqun verkkokauppa on avattu. Löydät verkkokaupan osoitteesta: https://casabella.finqukauppa.fi/fi Verkkokaupasta l

Muotiliike Belladonnan kymmenes vuosi on alkanut, ja se tuo mukanaan uusia tuulia! Kyselin asiakkaideni toiveita: mitä he toivoisivat juhlavuoteen. Sain Muotiliike Belladonnan Facebook-sivuillani https://www.facebook.com/Muoti... ihania ehdotuksia: arvontoja, tarjouksia, huutokauppoja, muotinäytöksiä jne. Vahva toive oli kuitenkin Muotiliike Belladonnan verkkokauppa, jotta laaja valikoima olisi asiakkaiden tarjolla koko Suomessa.

Harkitsin verkkokauppa-ajatusta pitkään, koska en ollut ollenkaan varma, ehtisinkö hoitaa sitä toivomallani tavalla sekä toki kustannuksista suhteessa omiin resursseihini. Aloitin kuitenkin aktiivisesti selvitellä eri alustoja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia tehdä verkkokauppaa pienesti mutta toimivasti. Selvittelytyöni tuloksena päädyin yhteen suosituimpaan verkkokauppa-alustaan Finquun https://www.finqu.fi/koti jota suosittelen lämpimästi muillekin.

Muotiliike Belladonnan Finqun verkkokaupan löydät osoitteesta: https://casabella.finqukauppa.... 

Verkkokaupassa on vain noin sata tuotetta, kun valikoimissamme on n. 6000 tuotetta. Verkkokaupasta löydät aina mm. asusteita, ponchoja ja neuleita, mutta niiden lisäksi myös kausituotteita sekä joitakin juhlamekkoja. Ajatuksenani kuitenkin on, että jos löydät sivuiltamme mieleisesi tuotteen, voin lisätä sen sinulle verkkokauppaan, josta voit sitten ostaa tuotteen verkkokaupan ehdoin. (Huom. kaikkia tuotteita ei valitettavasti ole tarjolla verkkokaupassa). Finqu mahdollistaa sinulle myös erilaisia maksutapoja.

Juuri tämä helppokäyttöisyys ja nopean reagoinnin mahdollisuus itselleni sekä joustavuus asiakkaalle oli syyni päätyä Finquun. Tähän mennessä olen ollutkin erittäin tyytyväinen: lukuisat asiakkaat ovat löytäneet jo verkkokauppani, ja itse olen saanut suunnattoman paljon apua ja neuvoja Finqun asiakaspalvelusta tehdäkseni verkkokaupastani entistä asiakasystävällisemmän!

Kiitos, ihanat asiakkaat sekä Finqu!

Kevätterveisin, puotipuksu

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi