Soulmate, PelleP, Holebrook Sweden, Rosenvinge, Magnus, Primadonna, Martha de Chateau, Luin living

Ostoskori

Kotimaiset lampaantaljat tuovat lämpöä ja tunnelmaa

Kotimaiset lampaantaljat tuovat lämpöä ja tunnelmaa

Casabellasta löydät upeat kotimaiset värjäämättömät lampaantaljat

Suomalainen lampaantalja on ammattitaidolla tehtyä kotimaista käsityötä. Se on lämmin, pehmeä ja erittäin kestävä sekä helppo pitää puhtaana.

Taljaa voit käyttää näyttävänä sisustuselementtinä mm. tuolilla, sohvalla, sängyllä tai lattialla - niin sisällä kuin terassillakin. Taljat ovat luonnollisia, värjäämättömiä; värit ovat seesteisiä ja luonnonläheisiä, joilla voit luoda sisustukseesi harmoniaa tai kontrasteja.

Lampaantalja sopii myös vauvan leikkialustaksi (lyhytkarvainen) sekä lämmikkeeksi niin autonpenkille, pulkkaan kuin terassituoleillekin. Taljasta saat myös luksuspedin lemmikillesi. 

Kaikki myymämme taljat tulevat suomalaisilta pientiloilta, joita yhdistää mahdollisimman eettinen eläintuotanto. Taljat on valmistettu suomalaisista lampaannahoista ja muokattu Suomessa. Taljat ovat suomalaista käsityötä. 

Nahka on parkittu alunalla, joten talja puhdistetaan tuulettamalla, hakkaamalla villapuolta lumeen tai pyyhkimällä sitä miedolla saippuavedellä nahkapuolta kastelematta. Vaikeimpiin tapauksiin suosittelemme kemiallista pesua.

Kaunista pehmeää tunnelmaa - kotimaisilla taljoilla

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi