Soulmate, PelleP, Holebrook Sweden, Rosenvinge, Magnus, Primadonna, Martha de Chateau, Luin living

Ostoskori

Pikainen katsaus Soulmaten kesämallistoon

Pikainen katsaus Soulmaten kesämallistoon

Soulmaten kesämallistosta löydät mm. ihanan takin sekä promootiossakin toimivan mustan samettimekon

Tervehdys sielunkumppanini, joka rakastat Soulmaten vaatteita!

Olin sunnuntaina ostamassa kesän 2024 -mallistoa - ja innostuin niin, että päätin heti jakaa pienet "herkut" sinullekin. Värimaailma ja tyyli ovat edelleen hyvin Soulmatemaisia - vihreä jatkuu voimakkaasti, samoin musta ja tummansininen, mutta uutena syysvärinä on roosa ja vaaleanpunainen (yhdistettynä vihreään!). Koot tutusti S-XXL.

Tuotteet ovat nyt ennakkotilattavissa -20% alennuksella laittamalla viestiä minulle! Liitteessä kuvat.Toimitus heinä-elokuussa, hetki kun tuotteet saapuvat.

Sitä ennen voit ilahduttaa itseäsi kahdella Soulmate-ale-mekolla - kaksi mekkoa yhteensä 49,95 € eli n. 25 euroa per mekko :) - ale-mallit: Terrace, Aida, Daniele, Craster, Windsor ja Waterfront (https://casabella.finqukauppa.fi/fi/tuoteryhma/soulmate-vaatteet)


Kesämallit:Soulmate Lussia 1 tummapohjainen kukkamekko toimii niin tunikana kuin mekkonakin - arjessa ja pienessä juhlassa. Helma on nyt selvästi lyhyempi kuin monessa aiemmassa Soulmaten mekossa - mutta muuten tyyli on sama.

https://casabella.finqukauppa.fi/fi/tuote/soulmate-lussia-1

Oma supersuosikkini on Chanel-henkinen pitkä jakku, jossa on hillitysti blingblingiä. Takissa on arjen luksusta - mutta pitkästä aikaa takki, jonka voi aidosti yhdistää juhlapukuun! 

https://casabella.finqukauppa.fi/fi/tuote/soulmate-grith-pitk-jakku

Klassinen samettinen pikkumusta on "jokanaisenperusvaate" - ihastuin erityisesti pitkään hihaan ja kauniiseen klassiseen malliin, jossa rypytys antaa ilmettä. Mekko toimii arjessa ja juhlassa - myös surupukuna sekä promootiopukuna, jos olet n. 167 cm tai alle. 

https://casabella.finqukauppa.fi/fi/tuote/soulmate-helena-musta-samettipuku

Viimeisenä herkkupalana on Neola 2 - joka on hyvin samanlainen kuin Flora - niin malliltaan kuin materiaaliltaan - ihana kuosi on vihreä-roosa. (Malli on sama kuin Marie, jonka näet nettisivuilla). Nyt twistinä  Neolassa on hihansuiden resorit! 

Tässä pieni kesätuulahdus tähän talviseen säähän!terkkusin Puotipuksukka

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi