Kaunis koti - Casabella

Casabella yhdistää kaikki yritysteni toimialat yhdeksi kokonaisuudeksi. Kaikissa korostuu koti – casa.

Muotiliike Belladonnan kivijalkapuoti on kotonani Kokemäellä, Lukitestaus ja yksityisopetus toimivat kotonani Helsingissä ja sisustustuotteet ovat myyntituotteiden lisäksi osa kotiani.

Kotimaiset lampaantaljat

Casabellan upeat kotimaiset lampaantaljat ovat suomalaista käsityötä. Taljat ovat värjäämättömiä ja alunalla parkittuja.

Nahkatyynyt ja rahit

Kaikki Magnus-nahkatuotteet ovat aitoa nahkaa, tanskalaiselta laatubrändiltä, jonka valikoimaan kuuluvat upeat (lattia)tyynyt sekä nahkarahit.

Asusteet

Kaniturkistuotteet - norjalaisen Rosenvingen kaniturkistuotteet syntyvät ruokateollisuuden ylijäämämateriaaleista, joten tuotteet ovat kauneutensa ja laadukkuutensa lisäksi eettisiä ja ekologisia.

Rosemunde Copenhagen paidat ovat ylellistä silkki-puuvillaa, pitseillä somistettuina.

Vaatteet ja alusasut

Soulmate on persoonallinen tanskalainen vaatebrändi. Kauniita, trendikkäitä, hyvin istuvia, laadukkaita vaatteita kaikenikäisille ihanille naisille. Valikoimissamme on useita erilaisia mekkoja niin arkeen kuin juhlaankin.

Muita verkkokaupassamme olevia brändejä ovat: Joseph Ribkoff, Pelle P, Elinette, Primadonna ja Marie Jo.

Bukowski-kirjanmerkit

Bukowskin tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja herttaisesta muotoilustaan. Kaikki tuotteet ovat Barbara Bukowskin suunnittelemia.

Käsintehdyt kynttilät

Emma´s Candles - Emman ylelliset, käsintehdyt, luonnolliset kuplakynttilät eri sävyissä - kolmessa koossa.

Lukitestausta ja yksityisopetusta

Osana Casabellan palveluita on testaus ja opetus: lukitesti, matematiikan testaus – sekä lähinä että etänä – sekä kohdennettu yksityisopetus lapsille, nuorille ja aikuisille.