Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot 

Verkkokaupan tuotteita myy Aija´s Muotitalo Oy 2519445-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tuotteita vain Manner-Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron kotimaassa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokauppamme ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusajat

Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-7 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja toimittamaan ne Suomen Postin kautta asiakkaalle. Kampanjat, viikonloput, tuotesaatavuus sekä pyhät saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin. Huomioithan, että joillakin tuotteilla voi olla erillinen toimitusaikataulu, joka voi olla pidempi kuin aiemmin mainittu lähetysaika. Jos näin on, siitä ilmoitetaan asiakkaalle ennen tilauksen vahvistamista.

Toimituskulut

Tilauksen hintaan lisätään postituskulut (toimitus postiin tai automaattiin) 7,90 € alle 100 €:n tilauksissa.

Nouto puodista Kokemäeltä (tai sovittaessa Helsinki Kamppi Lönnrotinkatu)

Tarjoamme mahdollisuuden noutaa tilauksesi sovittuna ajankohtana. Nouto on aina maksuton.


Palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuskulut itse. Palauttaessasi tuotteita lähetä sähköpostiin (belladonna@muotiliikebelladonna.fi) yhteystietosi sekä tilausnumero ja sähköpostiosoitteesi.

Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkaukseen huolella pakattuna, hajusteettomia ja täysin virheettömässä kunnossa (sisältäen myös vaatetägin). Kun tuote on palautettu ohjeiden mukaan, hyvitämme ostoksen täyden hinnan poislukien 10€ palautusmaksun. Palautusmaksu vähennetään hyvitettävästi summasta. Toimituskuluja ei palauteta.

Paketin noutamatta jättäminen ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli paketti jätetään noutamatta ja Posti palauttaa sen takaisin lähetyspaikkaan, perimme siitä 20€ palautuskulut + postituskulu 7,90€.

Voit myös palauttaa tai vaihtaa tuotteesi puodissamme Kokemäellä välttääksesi palautusmaksun 10€. Toimituskuluja ei palauteta.

14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus lasketaan päivästä, jolloin posti on toimittanut paketin asiakkaan valitsemaan toimituspisteeseen ja noutotapauksessa siitä päivästä, kun olemme lähettäneet noutoilmoituksen.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, se tulee palauttaa käyttämättömänä ja myyntikuntoisena ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassa. Tuotteen voi palauttaa puotiin tai tehdä normaalisti palautuksen Postin kautta (tiedot saat, kun otat yhteyttä palautuksesta). Uusi tuote tulee tilata verkkokaupan kautta uutena tilauksena. Teemme palautetusta tuotteesta hyvityksen, kun lähetys saapuu meille perille ja olemme tarkastaneet sen.

Jos näemme, että nimelläsi on tehty uusi tilaus eli kyseessä on palautuksen sijaan vaihto, hyvitämme koko palautussumman emmekä vähennä summasta 10€:n palautusmaksua.

Voit palauttaa lähetyksesi aina Postin palvelupisteen kautta saamaasi Belladonnan osoitteeseen.

Säästähän postin antaman lähetystunnuksen siihen asti, kunnes palautuksesi on hyvitetty. 

Postitus osoite: Muotiliike Belladonna, Härkisuontie 41, 32800 Kokemäki.

Reklamaatiotilanteissa olethan yhteydessä belladonna@muotiliikebelladonna.fi.


EU-direktiivin vaatimuksesta:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,

kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).